Λάθη που πρέπει να μην κάνετε μετά από κάποιο ατύχημα


1.Να μην καλέσετε αστυνομία:

Κάθε φορά που εμπλέκεστε σε ένα ατύχημα πρέπει να καλείτε την αστυνομία να έρθει στο χώρο και να κάνει την σχετική έκθεση. Πολλές φορές αν δεν έχει τραυματισμό μπορεί να σας πουν ότι δεν χρειάζεται να έρθει. Αν έχετε τραυματισμό κατά το ατύχημα να το αναφέρεται το και θα πρέπει  να στείλουν εκεί κάποιο αστυνομικό να κάνει την σχετική έκθεση.Μην θεωρήσετε ότι το πρόσωπο που μόλις έχει  παραδεχθεί την ευθύνη του θα την διατηρήσει και στη συνεχεία. Συχνά αλλάζουν την ιστορία του ατυχήματος και προσπαθούν να ρίξουν το φταίξιμο στον άλλο.

2.Να μην καλέσετε φορτηγό ρυμούλκησης

Αν το αυτοκίνητο σας έχει πάθει ζημιές που καθιστούν επικίνδυνη την οδήγηση καλέστε ένα φορτηγό ρυμούλκησης.Αν έχει οποιαδηποτε διαρροή, κάνει κάποιο
θορυβώ η δεν κύλα σε ευθεία καλέστε φορτηγό ρυμούλκησης. Αν το ατύχημα δεν ήταν σοβαρό οδηγήστε το αυτοκίνητο μακρυά από την σκηνή του ατυχήματος , πάρτε το στην ασφαλιστική σας εταιρία και πείτε τους ότι το ατύχημα δεν ήταν σημαντικό.

3.Να μην συλλέξετε αποδεικτικά στοιχειά στον τόπο του ατυχήματος

Μην υποθέσετε ότι η αστυνομία θα αναζητήσει μάρτυρες η ότι οι μάρτυρες θα περιμένουν έξω από την αστυνομία για να δώσουν κατάθεση. Αν μπορείτε γράψτε τα ονοματα,διευθήνσεις των μαρτύρων που σταμάτησαν να σας βοηθησουν.Επισησ αν μπορείτε τραβήξτε κάποιες φωτογραφίες με το κινητό σας την σκηνή του ατυχήματος.

4.Να πείτε στον άλλο οδηγό ότι είστε κάλα

Ακόμα αν ο άλλος οδηγός  είναι πολύ κάλος μην του πείτε ότι είστε ενταξι.Πεστε του παράπονα που έχετε άσχετα ποσό μικρή είναι η ζημιά ή μην του μιλήσετε καθόλου μέχρι να πάρετε τα στοιχειά επικοινωνίας του  από την αστυνομία η με άλλο τροπο.Πειτε του αν έχετε πονοκέφαλο η αισθάνεστε δυσκαμψια. Οποιαδήποτε από αυτά είναι καλύτερα πάρα να του πείτε ότι ιστέ ένταξη ενώ δεν ειστε.Οτιδηποτε του πείτε μπορεί να το χρησιμοποιήσει εναντίον σας. Αν του πείτε πως είστε ένταξη αυτό είναι το πρώτο πράγμα που θα υποβάλει στην έκθεση της ασφαλιστικής του εταιρίας και θα πει ότι εσείς του είπατε.


5.Να παραλείψετε να πείτε αν τυχόν πονάτε κάπου στο γιατρό

Μην παραλείψετε να αναφέρετε στο γιατρό οποιαδήποτε συμπτώματα έχετε όσο μικρά και να ειναι.Αναφερτε στο γιατρό επειγόντων περιστατικών οποιοδήποτε πόνο νιώθετε που έχει δημιουργηθεί από το ατυχημα.Τυχον ατυχήματα στον αυχένα θεραπεύονται σε λίγους μήνες ενώ ένα ατύχημα στον Αγκόνα μπορεί να θέλει χειρουργική επέμβαση 6 μήνες μετά από την μέρα του ατυχηματοσ.Επομενοσ για να καλυφθούν τα έξοδα από την ασφάλεια θα πρέπει να αναφέρετε οποιαδήποτε ενόχληση νιώθετε για να μην ισχυριστεί μετά η ασφάλεια ότι δεν είναι από το ατύχημα η ζημιά


6.Δεν ακολουθείτε την απαραίτητη ιατρική φροντίδα

Οι περισσότεροι γιατροί άμεσης φροντίδας θα σας συμβουλεύσουν αν εξακολουθήσουν να σας ενοχλούν οι τραυματισμοί του δυστυχήματος να πάτε στον οικογενειακό σας γιατρο.Καντε το. Αν δεν το κάνετε κάθε ασφαλιστική εταιρία και κάθε ένορκος θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είστε κάλα Αν δεν είστε κάλα θα πρέπει να το αντιμετοπισετε.Μελετεσ έδειξαν ότι ανθρώποι που εμπλακούν σε δυστύχημα και αντιμετώπισαν άμεσος τα τραύματα έχουν γίνει πιο γρήγορα κάλα πάρα αυτούς που είπαν "αστό θα περάσει με τον καιρό" Μέχρι να διαπιστώσετε ότι δεν είστε κάλα μπορεί να επιδεινωθούν τα τραύματα σας και να είναι χειρότερη η κατάσταση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις